Konferencia meghívó „TANÖSVÉNYEK A JÖVŐBEN”

Az Által-ér Vízgyűjtő Helyreállítási és Fejlesztési Szövetség tisztelettel meghívja Önt „Tata környezet- és természetvédelmi jeles napjainak, hagyományainak megőrzése” c. TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02241 azonosító számú projekt keretében megrendezésre kerülő „TANÖSVÉNYEK A JÖVŐBEN” című konferenciára

A hazánkban és Európa-szerte igen népszerű tanösvények rendkívül jó lehetőséget kínálnak mind a turizmus szereplői számára, mind a környezeti nevelésben, iskolai oktatásban résztvevők számára. De vajon fenntartható-e egy jó tanösvény? Milyen kihívásokkal kell szembenéznünk, ha valóban nagyszerű, és új élményt kínáló tanösvényt szeretnénk létrehozni? És miként tehetjük fenntarthatóvá meglévő tanösvényeinket? Mi lehet a tanösvények jövője, fejlesztési iránya?
A konferencia keretében ezt szeretnénk körüljárni, bemutatva jó és kevésbé jó példákat, hogy mindezekből magunk is tanuljunk.

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze 2022. október 5-ig az altalerszovetseg@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: +36 30 247-0613 (dr. Musicz László)

MEGHÍVÓ Tanösvény-konferencia

A konferencián elhangzott előadások itt tölthetők le:

1. Musicz László, TANÖSVÉNY KÉRDÉSEK

2. Petényi Mirkó, Digitális vándor előadás

3. Horváth Gergő, Erdő vagy táblaerdő_tanösvények_horvathgergo

5. Patkós Stúdió

4a. Varga Csilla TANÖSVÉNYEK a VÉRTESBEN

6. Ki a szabadba! 130 izgalmas tanösvény Budapesten és környékén _small-compressed